Kategorie

Prohlédnuté produkty

Odtahový ventilátor Dalap VIT 150 na fasádu venkovní

Skladem

1 ks

Dalap GmbH

4347

Cena vč. DPH: 4 937 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na


Odtahový radiální ventilátor Dalap VIT 150 na fasádu venkovní pro systém kruhového potrubí o průměru 150 mm. Ventilátor je určený pro různé prostory, kde se odvádí vzduch o teplotě do 55 °C.

Více detailů

Průměr 150 mm
Průtok vzduchu 600 m³/h
Kuličková ložiska ano
Automatická žaluzie ne
Časový spínač ne
Čidlo vlhkosti ne
Čidlo pohybu ne
Teplota max 55 °C
Snížená hlučnost ne
Otáčky 2600 ot/min
Statický tlak 370 Pa
Akustický tlak 58 dB/3m
Napájení 220/240 V
Příkon 100 W
Jmenovitý proud 0,43 A
Krytí IPX4

Venkovní radiální odsávací ventilátor Dalap VIT 150 na omítku o průměru 150 mm.

POUŽITÍ

Ventilátor je určený pro různé prostory, kde se odvádí vzduch o teplotě do 55 °C. Pouze pro odvětrávání v kuchyních, koupelnách, kancelářích, garážích, WC, obchodech či skladech.

DESIGN

Ventilátor je chráněn před vlhkostí ocelovým krytem. Ventilátor je také chráněn proti vniknutí ptactva či hlodavců. Vzduch proudí dolů.

MOTOR

Jednofázový motor s vnějším rotorem je poháněn oběžným kolem a má ochranu proti přehřátí s automatickým restartem. Motor je vybaven kuličkovými ložisky pro delší životnost (minimálně 40000 hodin). Pro přesnou funkci, bezpečný provoz a nízký šum je každá turbína dynamicky vyvážena. Stupeň krytí motoru je IP44.

REGULACE OTÁČEK

Regulace otáček se provádí pomocí regulátoru otáček 300 W a 400 W.

MONTÁŽ

Ventilátor je určen pro venkovní montáž na stěnu, připojí se k příslušnému potrubí. Ventilátor je napájen přes externí skřín. Elektrické připojení a montáž musí být provedena přesně podle návodu.

Systém kovového potrubí



Kovové Spiro potrubí Ventilační kovové potrubí SPIRO průměru 100 - 315 mm a délek 1 - 2 m je pevné potrubí vyrobené ze šroubovitě stlačeného pásu pozinkovaného plechu pro odvod vzduchu do teploty 100°C v průmyslových objektech.



Kovové flexibilní potrubí Kovové flexibilní potrubí ALU průměru 80 - 315 mm a délky 1 - 6 m vyrobeno z hliníku, je ohebné potrubí pro větrání menších prostor v rámci bytové nebo domovní výstavby. Pro teploty vzduchu do 250 °C.



Vzt potrubí EURO AL Vzduchotechnické flexi potrubí EURO AL průměru 100 - 315 mm a délky 1 - 10 m vyrobeno z hliníkové fólie a hliníkového drátu. Pro větrání menších prostor v rámci bytové nebo domovní výstavby. Pro teploty vzduchu do 150 °C.



Ventilační potrubí izolované Ventilační izolované potrubí ALIT SONO průměru 100 - 315 mm a délky 5 -10 m je předizolované ohebné potrubí s tepelnou izolací tloušťky 25 mm pro snížení kondenzace a hlučnosti potrubí. Pro teploty vzduchu do 140 °C.



Tvarovky pro kovové potrubí
Kovová vnější spojka
Kovová zpětná klapka Zn
Kovové koleno 90
Kovové koleno 45
Kovová rozbočka T
Kovová rozbočka Y
Kovová vzduchová klapka
Kovová redukce





Komínové hlavice a stříšky Komínové hlavice a stříšky
Komínové hlavice slouží k střešnímu zakončení odvodu vzduchu z objektu s ochranou před deštěm, sněhem, ale také i jako rotační hlavice, kde ventilace probíhá jen pomocí prouděním vzduchu a provoz této hlavice je tedy zcela bez nákladů.



Vzduchový filtr Filtr zajistí čistý vzduch v kovovém potrubí
Filtry FB pro čištění vzduchu v systému větracího a ventilačního potrubí z pozinkovaného plechu, na kruhové potrubí průměru 100 mm. Pro průmyslové objekty pro teploty vzduchu max 45°C.



Izolační návlek Tepelná izolace kovového potrubí
Izolační návlek pro ventilační potrubí slouží k dodatečné izolaci rozvodů vzduchu, minerální vata šíře 25 mm s vnitřním polyethylenovým návlekem a obalem hliníkového laminátu. Pro teploty vzduchu do 140 °C.



Elektrický ohřívač vzduchu Elektrický ohřívač vzduchu do potrubí
Ohřívač vzduchu je určen pro ohřátí rozváděného vzduchu do místností. Ohřívač se instaluje do potrubí stejného průměru v jakékoliv poloze. Instalace do potrubí se provede jednoduchým zasunutím, těsnost je zajištěna gumovým těsněním.



Tlumič hluku Tlumič hluku v kovovém potrubí
Tlumič hluku pro vzduchotechnické kruhové potrubí z pozinkovaného plechu, slouží pro snížení hluku šířeného potrubím. Pro průmyslové objekty pro teploty vzduchu max 60°C.



Úchyt kovového potrubí s gumou Tlumič hluku v kovovém potrubí
Tlumič hluku pro vzduchotechnické kruhové potrubí z pozinkovaného plechu, slouží pro snížení hluku šířeného potrubím. Pro průmyslové objekty pro teploty vzduchu max 60°C.



Nerezová tahovací páska Stahovací páska kovového potrubí
Pozinkovaná spona pro rychlé uchycení větracího a ventilačního potrubí nebo vzduchovodu. Páska je vybavena speciální sponou pro opakované použití.



Lepící hliníkové pásky Lepící hliníkové pásky
Tato hliníková lepicí páska je tou správnou volbou pro trvalé utěsnění kovového ventilačního potrubí, můžete jí také použít při montáži izolace na kovové vzduchovody nebo při instalaci klimatizace nebo potrubního ventilátoru

Příslušenství

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru