Kategorie

Prohlédnuté produkty

Revizní dvířka protipožární 200 x 200 x 25 GKF EI45/60 US stěna

Skladem

2 ks

5964

Cena vč. DPH: 1 822 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na

Protipožární revizní dvířka do sádrokartonu GKF US s požární odolností EI45 rozměru 200 x 200 mm s výplní dvířek protipožární SDK o síle 25 mm, pro montáž do protipožárního sádrokartonu, hliníkový profil s tlačným zámkem pro otevření i zavření.

Více detailů

Rozměr 260 x 260 mm
Vnitřní rozměr 200 x 200 mm
Materiál hliník + SDK
Barva bílá
Obecná šířka 200 mm
Obecná výška 200 mm

Revizní dvířka GFK 200x200 jsou určena pro montáž na SDK příčky a šachtové SDK stěny s protipožárními požadavky druhu D1 a nezvyšují intenzitu požáru. Dvířka umožňují rychlý a pohodlný přístup k revizním otvorům.

Konstrukce: Hlavní nosná konstrukce dvířek a rám jsou vyrobeny z hliníkového profilu osazené sádrokartonovou výplní o síle 25mm.  Možnost použít dvířka jako pravé i levé. Mezera mezi pohyblivým dílem klapky a pevným rámem je vyplněna vypěňujícím protipožárním těsněním. Uzavírání dvířek je US zámkem. Mechanismus otevírání, který zajišťuje bezpečné uzavření. Otevírání zatlačením – otevřít a zavřít (tlakový zámek).

Montáž: Revizní dvířka se připevňují na profily samořeznými vruty. Univerzální upevnění na pravou nebo levnou stranu otvoru.
Dvířka jsou již vybavena čelní sádrokartonovou staranou o patřičném rozměru.
Z důvodu správného fungování zámků je při montáži potřeba dodržet pravé úhly venkovního rámečku.
Tyto dvířka nejsou vhodné pro montáž do stropů.

Dvířka na stěnu a na strop mají odlišnou skladbu protipožární výplně.

Pozor: Aby zabudovaná dvířka splňovala protipožární odolnost, musí být VŽDY po jejich montáži na vnitřní straně upevněna minerální vlna přes celá dvířka v tloušťce 25mm a zároveň musí mít 150 kg/m3. Minerální vlna není součástí produktu.

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru