Kategorie

Prohlédnuté produkty

Revizní dvířka protipožární GKF EI45 600 x 600 klička, Stěna

U dodavatele

Není skladem

9175

Cena vč. DPH: 4 166 Kč

za 1 ks

Sdílejte také na


Protipožární revizní dvířka celoplechová se stavitelnými lištami GKF s požární odolností EI45 rozměru 600 x 600 mm, opatřena zpěňující páskou, která zabraňuje průniku ohně a kouře mezi rámem a dvířky, zavírání zámkem s kličkou.

Více detailů

Rozměr 600x600 mm
Materiál hliník + SDK

Termín dodání: Tyto revizní dvířka jsou vyráběna na zakázku, dodací lhůta je v rozmezí 5-7dní.

Použití: Tyto revizní dvířka jsou určena pro montáž do jakékoliv příčky a předstěny, kde je požadována protipožární odolnost revizních dvířek - bezobkladová. Velmi časté využití je v rozvodech vzduchotechniky, přístup k nejrůznějším měřidlům, elektrorozvaděčům, jističům, uzávěrům topení, vody, plynu, k protipožárním zařízením apod.

Konstrukce: Rám i samotná dvířka jsou vyrobena z oceli. Vnitřní obvod dvířek je opatřen zpěňující páskou, která zabraňuje průniku 
ohně a kouře mezi rámem a dvířky. Rám dvířek je opatřen stavitelnými L lištami, díky kterým lze dvířka snadno přizpůsobit různým 
tloušťkám příček a stropů od 12,5 až 38 mm. Dvířka jsou do rámu osazena pomocí dvou pantových čepů a jsou opatřena zámkem. Výplň přední  strany dvířek tvoří protipožární sádrokartonová deska. Na zadní straně dvířek je připevněn protipožární sendvič, složený z materiálů dle protipožární odolnosti. Tyto dvířka splňují protipožární odolnost EI 45. Dvířka se otevírají kličkou, která je součástí dodávky. Celková tloušťka dvířek 56 mm. Konstrukce dvířek pro montáž na stěnu a na strop je stejná,  rozdílná je pouze skladba protipožární výplně dvířek.

Montáž: Revizní dvířka se připevňují na profily samořeznými vruty. Revizní dvířka se montují až po opláštění konstrukce deskovým 
materiálem. Za opláštěním je nutné mít volný prostor hluboký alespoň 300 mm. Je nutné uvážit skladebnou tloušťku opláštění a rozmístění nosných prvků, protože stavitelné L lišty je možné použít v rozmezí opláštění 12,5 až 38 mm. Při rozměrech dvířek od 500x500mm je třeba uchytit dvířka na nosné profily alspoň na jedné straně a u rozměru od 600x600mm na dvou protilehlých stranách. Menší dvířka se mohou upevnit pomocí L lišt pouze do opláštění, avšak maximálně 150mm od nosného profilu.

Dvířka jsou určena k osazení jako „pravá“ a „levá“ nikoliv výklopná. Revizní dvířka jsou konstrukcemi druhu DP1 dle ČSN 73 0810.

Dvířka na stěnu a na strop mají odlišnou skladbu protipožární výplně.

9 dalších produktů ve stejné kategorii:

Přejít nahoru